Риба по-болгарськи
- Риба морська (пікша, минтай, лімонелла, тріска) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
- Горошок зелений (консервований) 1 бан.
- Сіль
- Спеції для риби
Рибу нарізати на шматочки, додати спеції, сіль і скласти у сотейник, змащений олією.
Зверху на рибу покласти обсмажені з томатом цибулю та моркву, нарізаний шматочками болгарський перець, лавровий листок .
Додати зелений горошок з рідиною. Води не наливати. Зверху - шматочки вершкового масла.
Накрити і тушкувати на плиті 30 хвилин.
Салати з курячим мясомсалати з курячим мясом
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата з язиком. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новогодние рецепты праздничного стола. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Яблочный штрудель рецепт. Яблочный штрудель с корицей.
Рестораны Украинской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter