Штрудель м'ясний
- Фарш (індичка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Морква 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 250 г
- Вода (молоко) 2 скл.
- Олія рослинна
- Томатна паста 15 г
- Сир 50 г
- Перець
Замісити тісто. Можна на молоці, можна на воді, але на молоці ніжніше тісто виходить. Яйця збити, додати молоко, сіль і борошно, вимісити тісто, як пельменне. Фарш посолити, поперчити, додати нашатковану одну цибулину. Окремо приготувати підливу для штруделя - нарізати дрібно цибулю і натерти моркву, все помістити у казан з олією і обсмажити до золотистого кольору, додати томатну пасту або свіжий помідор. Обсмажити. Половину засмажки відставити, а половину залити 3 склянками води, посолити, можна додати базилік сушений. Тісто розкачати у великий корж і на нього тонким шаром намазати фарш, зверху викласти засмажку, рівномірно, можна посипати сиром, скачати в рулет, кінці защипати, щоб нічого не вивалилося, і покласти рулет у казан з бульйоном. Тушкувати 30 хвилин і нарізати на порції у казані. Подавати зі сметаною.
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции. Мясные консервы
Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Диета: рецепты для похудения.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты. Повар на мероприятие.
Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter