Штрудель м'ясний

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
916 Штрудель м'ясний
Фото - Штрудель м'ясний
інгредієнти:
  • Фарш (індичка) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Морква 2 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 250 г
  • Вода (молоко) 2 скл.
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 15 г
  • Сир 50 г
  • Перець

Замісити тісто. Можна на молоці, можна на воді, але на молоці ніжніше тісто виходить. Яйця збити, додати молоко, сіль і борошно, вимісити тісто, як пельменне. Фарш посолити, поперчити, додати нашатковану одну цибулину. Окремо приготувати підливу для штруделя - нарізати дрібно цибулю і натерти моркву, все помістити у казан з олією і обсмажити до золотистого кольору, додати томатну пасту або свіжий помідор. Обсмажити. Половину засмажки відставити, а половину залити 3 склянками води, посолити, можна додати базилік сушений. Тісто розкачати у великий корж і на нього тонким шаром намазати фарш, зверху викласти засмажку, рівномірно, можна посипати сиром, скачати в рулет, кінці защипати, щоб нічого не вивалилося, і покласти рулет у казан з бульйоном. Тушкувати 30 хвилин і нарізати на порції у казані. Подавати зі сметаною. 

 

салати з опеньками

Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции. Мясные консервы

Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Диета: рецепты для похудения.

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты. Повар на мероприятие.

Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

творожная пасха рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter