Манти "Троянди"
1224
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина, баранина, свинина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 100 г
- Картопля 2 шт.
- Борошно 500 г
- Вода (кип´ячена, холодна)
- Олія соняшникова
- Спеції (сіль, перець, приправи)
Замісити тісто (як на пельмені) не дуже туге.
М'ясо, цибулю, картоплю, моркву, капусту нарізати дрібними квадратиками, посолити, додати спеції і трохи соняшникової олії.
Тісто розділити на 2-3 кульки, кожну кулю розкотити тонко.
Нарізати на пластини.
Пару ложок фаршу на одну сторону пластини.
Вільною від фаршу стороною накрити, змастити олією.
Із одного кінця загорнути в троянду.
Укласти на змащену олією мантоварку (пароварку), готувати 50 хвилин.
Рецепты приготовления блюд в микроволновкеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сырок
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі