Манти "Троянди"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1224 Манти "Троянди"
Фото - Манти
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина, баранина, свинина) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Капуста білоголова 100 г
  • Картопля 2 шт.
  • Борошно 500 г
  • Вода (кип´ячена, холодна)
  • Олія соняшникова
  • Спеції (сіль, перець, приправи)

Манти Замісити тісто (як на пельмені) не дуже туге.

Манти М'ясо, цибулю, картоплю, моркву, капусту нарізати дрібними квадратиками, посолити, додати спеції і трохи соняшникової олії.

фото Манти Тісто розділити на 2-3 кульки, кожну кулю розкотити тонко.

Манти Нарізати на пластини.

Манти Пару ложок фаршу на одну сторону пластини.

Манти Вільною від фаршу стороною накрити, змастити олією.

Манти Із одного кінця загорнути в троянду.

Манти Укласти на змащену олією мантоварку (пароварку), готувати 50 хвилин.

Манти

Рецепты приготовления блюд в микроволновкеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сырок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter