Кальмари по-китайськи "Si Jiao You Yu"
644
інгредієнти:
- Кальмари 400 г
- Перець солодкий
- Часник 1 зуб.
- Цибуля (зелена)
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сік лимона (біле столове вино) 3 ст.л.
- Спеції
Кальмари узяти заморожені кільцями. Зробити неглибокі надрізи на кальмарах (із внутрішньої сторони). Нарізати на невеликі шматочки.
Перець порізати. Часник і цибулю подрібнити.
Перець обсмажити на олії 1-2 хвилини.
Потім додати кальмари, часник і цибулю. Обсмажити ще хвилину.
Додати сік лимона (сухе вино). Тушкувати пару хвилин.
Подавати гарячим.
Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі