—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
КАШІ ТА ГАРНІРИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Каша пшоняна із гарбузом
інгредієнти: Пшоно 1 скл. Молоко 2 скл. Гарбуз 300 г Сіль Мед (цукор) Масло вершкове 50 гПшоно промити холодною водою, потім гарячою водою. Залити окропом, дати закипіти, злити воду. Ще раз залити ...
811
Гречана каша на молоці
інгредієнти: Крупа гречана 1 скл. Молоко 5 скл. Цукор ванільний 1 пач. Цукор 2 ст. л. Масло вершкове 1 ч. л. СільУ кипляче молоко додати щіпку солі, ванільний цукор і цукор. Засипати добре промиту ...
830
Каша гречана з сиром
інгредієнти: Крупа гречана Сир тертий Гриби печериці Масло вершкове СільПриготувати кашу. Змастити маслом посудину для випікання, укласти у неї шарами кашу, тертий сир і зверху шматочок вершкового ...
829
Різото із цукіні
інгредієнти: Рис (круглий) 320 г Бульйон (овочевий) 1 л Кабачок (цукіні) 4 шт. Цибуля 1 шт. Олія оливкова 3 ст. л. Пармезан (тертий) 4 ст. л. Нагріти бульйон в одній каструлі, а в цей час обсмажити у ...
911
Плов із куркою
інгредієнти: Філе курки 750 г Рис (довгий) 2. 5 скл. Морква 1 шт. Сіль Спеції Рис залити гарячою водою приблизно за 1 годину до початку приготування. М'якоть у курки відділити від шкірки і ...
1031
Кольоровий гарнір
інгредієнти: Рис (варений) 300 г Шпинат (заморожений, подрібнений) 100 г Сік буряковий 1 ст. л. Масло вершкове 1 ч. л. Сухарі панірувальні Відварений рис розділити на три частини. В одну покласти ...
873
Каша пшоняна із гарбузом по-казахськи
інгредієнти: Крупа пшоняна (рис) 200 г Молоко 750 мл Гарбуз 500 г Цукор- пісок 3 ст. л. Сіль 0. 5 ч. л. Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Поставити казанок на вогонь, висипати гарбуз, залити ...
781
Рис із овочами
інгредієнти: Рис 0. 5 кг Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Цибуля порей 1 шт. Горошок зелений 200 г Баклажан 2 шт. Томатна паста 0. 5 скл. Вино біле 0. 5 скл. Олія ...
963
Рис
інгредієнти: Рис (круглий) 1. 5 скл. Бульйон (курячий) 1 скл. Вершки 100 мл Печериці 6 шт. Соус (томатний) 5 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Сир 100 г Спеції (Італійські трави) Курка 200 г ...
916
Рис у східному стилі
інгредієнти: Рис (басматі, варений) 2 скл. Помідор 2 шт. Томатна паста (помідори, консервовані, у власному соку) 400 г Нут (варений або консервований) 1 скл. Імбир (корінь) 50 г Часник 2 зуб. Паприка ...
920
Кус-кус
інгредієнти: Кус- кус 500 мл Вода 800 мл Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Овочі заморожені Томат Базилік сушений Філе куряче Лимон Нарізати філе, цибулю та моркву. Обсмажити філе на оливковій олії, спочатку ...
981
Перлова каша
інгредієнти: Крупа перлова 1 скл. Вода (кип´ячена гаряча) 1 л Тушонка (свиняча) 1 бан. Крупу промити холодною водою, доки вода у тарілці не стане прозорою. Промиту крупу залити окропом так, щоб він ...
1201
Маджадра - рис із сочевицею
інгредієнти: Рис (білий) 1 скл. Сочевиця (зелена) 0. 5 скл. Цибуля ріпчаста 2 шт. Олія рослинна Куркума 0. 5 ч. л. Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору. Сочевицю замочити на ...
1023
Улюблена гречка
інгредієнти: Крупа гречана 0. 5 скл. Сало свиняче (від грудки) Морква 1 шт. Цибуля зелена (біла частина) 2 шт. Вода 1 скл. Квасоля консервована 1 бан. Сіль, перець Сало порізати, витопити і додати ...
784
Перша
<
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>
Остання
Переглядаємо 113 - 126 із 344