Каша пшоняна із гарбузом по-казахськи
793
інгредієнти:
- Крупа пшоняна (рис) 200 г
- Молоко 750 мл
- Гарбуз 500 г
- Цукор-пісок 3 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Поставити казанок на вогонь, висипати гарбуз, залити гарячою водою, щоб злегка накривала і накрити усе щільно кришкою. Варити доки не стане м'яким. Висипати кашу до вареного гарбуза і додати молоко (молоко додавати не все відразу, а періодично, щоб каша не була сильно рідкою). Як молоко закипить, додати сіль і цукор. Коли каша звариться і стане густою прибрати її з вогню і дати відпочити.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовика.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі