Каша пшоняна із гарбузом по-казахськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
736 Каша пшоняна із гарбузом по-казахськи
Фото - Каша пшоняна із гарбузом по-казахськи
інгредієнти:
  • Крупа пшоняна (рис) 200 г
  • Молоко 750 мл
  • Гарбуз 500 г
  • Цукор-пісок 3 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.

Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Поставити казанок на вогонь, висипати гарбуз, залити гарячою водою, щоб злегка накривала і накрити усе щільно кришкою. Варити доки не стане м'яким. Висипати кашу до вареного гарбуза і додати молоко (молоко додавати не все відразу, а періодично, щоб каша не була сильно рідкою). Як молоко закипить, додати сіль і цукор. Коли каша звариться і стане густою прибрати її з вогню і дати відпочити.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовика.

рецепт торту пяна вишня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter