Каша пшоняна із гарбузом
825
інгредієнти:
- Пшоно 1 скл.
- Молоко 2 скл.
- Гарбуз 300 г
- Сіль
- Мед (цукор)
- Масло вершкове 50 г
Пшоно промити холодною водою, потім гарячою водою. Залити окропом, дати закипіти, злити воду. Ще раз залити окропом, дати закипіти, злити воду. Додати молоко і склянку гарячої води, залишити варитися на повільному вогні.
Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати шматочками 2х2. Додати у пшоно. Посолити. Перемішати, залишити варитися на повільному вогні до м'якості гарбуза (повинна розваритися до пюре) і готовності пшона.
Додати масло або вершки, перемішати, дати закипіти. Трохи остудити. Додати цукор чи мед.
Как приготовить летний салат - салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі