Каша пшоняна із гарбузом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
769 Каша пшоняна із гарбузом
Фото - Каша пшоняна із гарбузом
інгредієнти:
  • Пшоно 1 скл.
  • Молоко 2 скл.
  • Гарбуз 300 г
  • Сіль
  • Мед (цукор)
  • Масло вершкове 50 г

Пшоно промити холодною водою, потім гарячою водою. Залити окропом, дати закипіти, злити воду. Ще раз залити окропом, дати закипіти, злити воду. Додати молоко і склянку гарячої води, залишити варитися на повільному вогні.

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати шматочками 2х2. Додати у пшоно. Посолити. Перемішати, залишити варитися на повільному вогні до м'якості гарбуза (повинна розваритися до пюре) і готовності пшона.

Додати масло або вершки, перемішати, дати закипіти. Трохи остудити. Додати цукор чи мед.

Как приготовить летний салат - салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.

Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter