Рис у східному стилі
- Рис (басматі, варений) 2 скл.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста (помідори, консервовані, у власному соку) 400 г
- Нут (варений або консервований) 1 скл.
- Імбир (корінь) 50 г
- Часник 2 зуб.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Карі (порошок) 1 ч.л.
- Перець духмяний
- Перець чилі (червоний, гострий)
- Сіль
- Олія рослинна
- Паприка гостра 1 ч.л.
Нут замочити у воді зранку, до вечора він буде готовий до варіння. Відварити нут протягом години, без солі. Злити воду. Відварити рис. Нарізати дрібно часник і корінь імбиру. Помідор нарізати півкільцями. Розігріти олію і додати порошок карі, суміш перців, сіль, часник та імбир. Потім додати помідори і тушкувати до м'якості. Подрібнити консервовані томати і додати разом із соком. Додати нут і тушкувати близько п'яти хвилин. Останнім додати відварений рис, усe добре перемішати і, на маленькому вогні, проварити близько восьми хвилин.
Проблеме с печенью не бывать - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Зеленый борщ Украинский рецепт recepti.biz.ua
Пицца начинка грибыПиццы, салаты, напитки
Рецепты капусты пелюстки без свеклы с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: шашлык из куриных сердец.
Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.
Салат черепаха рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат мимоза состав тут
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter