Рис у східному стилі

КАШІ ТА ГАРНІРИ
874 Рис у східному стилі
Фото - Рис у східному стилі
інгредієнти:
  • Рис (басматі, варений) 2 скл.
  • Помідор 2 шт.
  • Томатна паста (помідори, консервовані, у власному соку) 400 г
  • Нут (варений або консервований) 1 скл.
  • Імбир (корінь) 50 г
  • Часник 2 зуб.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Карі (порошок) 1 ч.л.
  • Перець духмяний
  • Перець чилі (червоний, гострий)
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Паприка гостра 1 ч.л.

Нут замочити у воді зранку, до вечора він буде готовий до варіння. Відварити нут протягом години, без солі. Злити воду. Відварити рис. Нарізати дрібно часник і корінь імбиру. Помідор нарізати півкільцями. Розігріти олію і додати порошок карі, суміш перців, сіль, часник та імбир. Потім додати помідори і тушкувати до м'якості. Подрібнити консервовані томати і додати разом із соком. Додати нут і тушкувати близько п'яти хвилин. Останнім додати відварений рис, усe добре перемішати і, на маленькому вогні, проварити близько восьми хвилин.

 

Проблеме с печенью не бывать - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.

Зеленый борщ Украинский рецепт recepti.biz.ua

Пицца начинка грибыПиццы, салаты, напитки

Рецепты капусты пелюстки без свеклы с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Как приготовить вкусный шашлык: шашлык из куриных сердец.

Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.

Салат черепаха рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат мимоза состав тут

Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter