Кольоровий гарнір
	
					1025				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Рис (варений) 300 г
 - Шпинат (заморожений, подрібнений) 100 г
 - Сік буряковий 1 ст.л.
 - Масло вершкове 1 ч.л.
 - Сухарі панірувальні
 
 Відварений рис розділити на три частини. В одну покласти розморожений шпинат, у другу буряковий сік. А третю залишити як є.
 Форму змастити вершковим маслом.
Посипати сухарями.
Покласти десертну ложку зеленого рису. Трішки утрамбувати.
 Потім звичайний рис.
 Потім рожевий. Відправити у розігріту духовку (180 градусів на 15 хвилин).
Вийняти з духовки, покласти зверху форми деко і все разом перевернути.
![]()
![]()
Салат кучками рецепт с фото фантазияМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - оригинальные салаты из морепродуктов.
Диета: рецепты для похудения - рецепты мясных закусок с фото.
Скороварки для приготовления каши: праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі