Рис із овочами
- Рис 0.5 кг
- Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Горошок зелений 200 г
- Баклажан 2 шт.
- Томатна паста 0.5 скл.
- Вино біле 0.5 скл.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Спеції
Приготувати овочевий бульйон: у киплячу воду покласти цибулю порей, моркву, капусту, селеру, петрушку і варити 15 хв, бульйону необхідно у 3 рази більше за обсягом, ніж сухого рису.
Овочі нарізати і обсмажити на олії.
У кінці смаження додати томат, вино, спеції, протушкувати.
У широку плоску посудину викласти підготовлені овочі, налити потрібну кількість овочевого бульйону, варити 10-15 хв.
Довести до смаку, посолити.
Засипати потрібну кількість рису: 50 г сухого рису на порцію, на 1 обсяг рису - 3 об'єми рідини. Варити не накриваючи 20 хв. Вимкнути вогонь, накрити і залишити на 10 хв. Подати до столу у тій же посудині, сервірувати у тарілки гарячим.
Прикрасити скибочками смажених баклажанів або іншим способом. Для цієї страви можна використовувати будь-які овочі: свіжі, заморожені, натуральні, овочеві консерви, гриби.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта из тыквы. Как приготовить вкусный шашлык.
Банош рецептТрадиционные и оригинальные рецепты блинов и блинчиков с пошаговыми фото
Рецепт салата курица в перьяхА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Рецепты блюда на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.ua рецепты салатов фото
Салат Мимоза недорого: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter