Маджадра - рис із сочевицею
1037
інгредієнти:
- Рис (білий) 1 скл.
- Сочевиця (зелена) 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Куркума 0.5 ч.л.
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору.
Сочевицю замочити на кілька годин, промити і відварити до напівготовності.
У велику каструлю налити олію і обсмажити рис (до прозорості, приблизно 5 хвилин), додати 2 склянки води і перемішати. Коли закипить, додати цибулю, куркуму, сіль, перемішати, дати закипіти ще раз і всипати сочевицю.
Варити на маленькому вогні до готовності.
Смачн салати до святкового столу вдеоСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепт и история Киевского торта http://recepti.biz.ua
Современные салатыСовременное искусство
www.recepti.biz.ua французский салат красоты рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі