Рис
- Рис (круглий) 1.5 скл.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Вершки 100 мл
- Печериці 6 шт.
- Соус (томатний) 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир 100 г
- Спеції (Італійські трави)
- Курка 200 г
Дрібно нарізати цибулю.
Із курки бажано зняти шкіру.
Нарізати не дуже великими шматочками.
Курку з цибулею обсмажити на олії.
Нарізати і додати печериці.
Додати рис, томатний соус і розрівняти.
Потихеньку влити частину вершків з бульйоном. Тушкувати. У міру випаровування вологи підлити бульйон.
У майже готовий рис додати сир. Нарізати шматочками, або натерти на тертці.
Готовий рис укласти гіркою на тарілку.
Подавати як самостійну страву і додати листя салату, збризнуте соєвим соусом.
Рецепты рождествоРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами. Диетические блюда для похудения.
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
www.recepti.biz.ua рецепты приготовление канапе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter