Різото із цукіні

КАШІ ТА ГАРНІРИ
834 Різото із цукіні
Фото - Різото із цукіні
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 320 г
  • Бульйон (овочевий) 1 л
  • Кабачок (цукіні) 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Пармезан (тертий) 4 ст.л.

Нагріти бульйон в одній каструлі, а в цей час обсмажити у глибокій сковорідці на оливковій олії цибулю. Цукіні дрібно нарізати (можна натерти на тертці) і додати до цибулі. Потім до овочів висипати рис і поступово додати по одному ополоннику бульйон, постійно перемішуючи. Так влити увесь бульйон, очікуючи його вбирання, і перемішуючи до готовності рису. Повинна вийти кремова маса. Вимкнути і посипати пармезаном. 

 

Рецепты новогодних блюдКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

салат с морепродуктами рецепт

Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.

праздничный стол блюда рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter