Різото із цукіні
935
інгредієнти:
- Рис (круглий) 320 г
- Бульйон (овочевий) 1 л
- Кабачок (цукіні) 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Пармезан (тертий) 4 ст.л.
Нагріти бульйон в одній каструлі, а в цей час обсмажити у глибокій сковорідці на оливковій олії цибулю. Цукіні дрібно нарізати (можна натерти на тертці) і додати до цибулі. Потім до овочів висипати рис і поступово додати по одному ополоннику бульйон, постійно перемішуючи. Так влити увесь бульйон, очікуючи його вбирання, і перемішуючи до готовності рису. Повинна вийти кремова маса. Вимкнути і посипати пармезаном.
Рецепты новогодних блюдКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі