Перлова каша
- Крупа перлова 1 скл.
- Вода (кип´ячена гаряча) 1 л
- Тушонка (свиняча) 1 бан.
Крупу промити холодною водою, доки вода у тарілці не стане прозорою.
Промиту крупу залити окропом так, щоб він покривав крупу на 3 пальці.
Закрити посудину з крупою і залишити години на 4.
За цей час крупа розбухне - зерна збільшаться у розмірі у 3-4 рази.
Висипати у товстостінну каструлю. У замочену крупу разом із водою, в якій вона набрякала, додати води (гарячої, з чайника).
Поставити на вогонь. Після закипання зменшити до ледве помітного булькання і залишити на 1,5 години.
У міру википання води можна додавати, обов'язково гарячу. Частіше помішувати, щоб каша не прикипала до дна каструлі.
Тушонку додати у вже готову крупу. Перемішати, прогріти до кипіння на слабкому вогні. Якщо потрібно - досолити і додати прянощі.
Зняти каструлю з вогню, закутати у ковдру або товсті рушники, годинку каша повинна упріти.
Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Рецепты салатов на любой вкус.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
ЗдесьТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter