Кус-кус

КАШІ ТА ГАРНІРИ
992 Кус-кус
Фото - Кус-кус
інгредієнти:
  • Кус-кус 500 мл
  • Вода 800 мл
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Овочі заморожені
  • Томат
  • Базилік сушений
  • Філе куряче
  • Лимон

Кус-кус інгредієнти Нарізати філе, цибулю та моркву.

Кус-кус Обсмажити філе на оливковій олії, спочатку на сильному вогні, потім зменшити вогонь.

фото Кус-кус Додати цибулю та моркву, обсмажити до готовності.

Кус-кус Кус-кус Потім заморожені овочі, перемішати і смажити при прикритій кришці.

Кус-кус Вода

Кус-кус Лук Додати спеції - базилік, перець, сіль, томат і вичавити половинку лимона. Добре перемішати.

Кус-кус Морква Додати кус-кус.

Кус-кус Заморожені овочі Влити воду, закрити щільно кришкою і прибрати вогонь, залишивши тушкуватися на гарячій плиті.

Кус-кус Томат

Рецепты тортов без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат гнездо глухаря рецепт. Рецепты салаты мясо овощи.

Яблочный штрудель рецепт классическийяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter