Кус-кус
992
інгредієнти:
- Кус-кус 500 мл
- Вода 800 мл
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Овочі заморожені
- Томат
- Базилік сушений
- Філе куряче
- Лимон
Нарізати філе, цибулю та моркву.
Обсмажити філе на оливковій олії, спочатку на сильному вогні, потім зменшити вогонь.
Додати цибулю та моркву, обсмажити до готовності.
Потім заморожені овочі, перемішати і смажити при прикритій кришці.
Додати спеції - базилік, перець, сіль, томат і вичавити половинку лимона. Добре перемішати.
Додати кус-кус.
Влити воду, закрити щільно кришкою і прибрати вогонь, залишивши тушкуватися на гарячій плиті.
Рецепты тортов без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат гнездо глухаря рецепт. Рецепты салаты мясо овощи.
Яблочный штрудель рецепт классическийяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі