—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Рибка "Смакота"
інгредієнти: Горбуша (філе) 1 шт. Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Соус томатний 3 ст. л. Перець чорний горошком Сіль Гвоздика Лавровий лист Рослинна олія Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно ...
603
Печінка в арахісовому соусі
інгредієнти: Печінка (яловича) 500 г Арахіс 100 г Молоко 300 мл Часник 2 зуб. Вино біле сухе 2 ст. л. Перець чорний (мелений) 0. 2 ч. л. Горіх мускатний 0. 25 ч. л. Олія оливкова 3 ст. л. Сіль ...
701
Короп запечений з овочами
інгредієнти: Короп 800 г Помідор 3 шт. Перець болгарський 3 шт. Баклажан 2 шт. Сіль Майонез 100 г Перець чорний Очистити коропа, видалити нутрощі, зябра. Потім нарізати рибу на порційні шматочки, ...
2560
Голубці із савойської капусти з рибою
інгредієнти: Капуста савойська 1 шт. Горбуша 1 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Морква 1 шт. Перець бoлгарський 2 шт. Помідор 4 шт. Сік томатний 500 мл Відокремити листя від капусти і бланшувати в злегка ...
1574
Риба у щавлевому соусі
інгредієнти: Риба (філе сьомги, форелі) 250 г Щавель свіжий 1 пуч. Цибуля ріпчаста (порей) 1 шт. Масло вершкове 50 г Вершки 200 мл Приправа ("Прованські трави") Рис Куркума Цибулю порізати і ...
661
Форель під огірковим соусом
інгредієнти: Форель (стейк) 4 шт. Вершки (жирні) 3 ст. л. Цукор 1 ст. л. Огірок (свіжий) 3 шт. Масло вершкове 1 ст. л. Зелень Сік лимона 1 ст. л. Сіль Рибу посолити, поперчити, змастити олією і в ...
636
Сьомга в маковій та кунжутній паніровці
інгредієнти: Сьомга (стейки) Сік лимона Олія кунжутна Олія оливкова Кунжут (обсмажений) Мак Сіль Перець чорний мелений Олія Для кунжутних стейків. Рибу скропити лимонним соком, кунжутною олією, ...
729
Котлети рибні
інгредієнти: Філе рибне (пангасіус) 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч. Яйце 1 шт. Сіль Олія рослинна Масло вершкове 70 г Філе пангасіуса нарізати шматками і перемолоти ...
660
Унадзю
інгредієнти: Вугор (копчений) 300 г Рис 1 скл. Яйце 1 шт. Молоко 50 мл Соєвий соус 50 мл Мед 2 ст. л. Сік грейпфрутовий 3 ст. л. Цибуля зелена Олія рослинна Вугор викласти на пергамент, посолити, ...
655
Рибні рулетики з грибами
інгредієнти: Риба (морська) 1 кг Гриби (консервовані) 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Кінза (кріп) 1 пуч. Спеції (для риби) Вершки 150 г Сир твердий Часник 2 зуб. Сік лимона Рибу трохи відбити, ...
637
Риба по-югорськи
інгредієнти: Риба (кижуч) 700 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Помідор 2 шт. Майонез 150 г Сир 150 г Яйце куряче 1 шт. Сік лимона 0. 5 шт. Часник 2 зуб. Зелень Сіль Спеції Нарізати цибулю кільцями. Помідор ...
590
Рибні гнізда
інгредієнти: Картопля (варена в мундирі) 4 шт. Яйце куряче 2 шт. Філе рибне 300 г Сир твердий 100 г Спеції Відварену картоплю натерти на крупній тертці і змішати з яйцями. Викласти на деко. Рибне ...
842
Риба у скоринці
інгредієнти: Риба свіжа (філе) 700 г Майонез (сметана) 200 г Сир 200 г Гриби свіжі 300 г Олія рослинна Цибуля ріпчаста 3 шт. Сіль Перець Приправа (для риби) Філе будь- якої риби посолити і поперчити ...
633
Форель у мигдальній паніровці
інгредієнти: Форель (філе) 400 г Мигдаль (пелюстки) 1 скл. Лимон 0. 5 шт. Сіль Спеції (для риби) Олія оливкова Філе порізати на невеликі порційні смужки. Посолити, посипати, обмазати спеціями і ...
788
Перша
<
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
>
Остання
Переглядаємо 7113 - 7126 із 10033