Печінка в арахісовому соусі
- Печінка (яловича) 500 г
- Арахіс 100 г
- Молоко 300 мл
- Часник 2 зуб.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 0.2 ч.л.
- Горіх мускатний 0.25 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
Печінку порізати довгими брусочками, залити 100 мл молока і залишити вимочуватися 30 хвилин.
Горіхи обсмажити на сухій сковороді протягом однієї-двох хвилин. Чистити не обов'язково.
Соус. У блендер висипати горіхи, вилити 200 мл молока, додати часник, сіль і перець. Збити до утворення однорідної маси.
Печінку дістати із молока, викласти на сковороду, обсмажити п'ять хвилин на сильному вогні.
Тепер викласти до печінки соус, прогріти протягом однієї хвилини, додати вино і мускатний горіх. Тушкувати ще 10 хвилин.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Помидоры авокадо салат рецепт. Рецепт салат авокадо креветки.
Кулинарные рецепты в фотографиях. Кулинарные рецепты с фотографиями блюд.
Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Купить тыкву: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Рецепт приготовления торта маковое наслаждение recepti.biz.ua
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт домашний майонез.
Рецепт торт наполеонРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter