Печінка в арахісовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
701 Печінка в арахісовому соусі
Фото - Печінка в арахісовому соусі
інгредієнти:
  • Печінка (яловича) 500 г
  • Арахіс 100 г
  • Молоко 300 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.2 ч.л.
  • Горіх мускатний 0.25 ч.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Сіль

Печінка в арахісове соусі інгредієнти Печінку порізати довгими брусочками, залити 100 мл молока і залишити вимочуватися 30 хвилин.

Печінка в арахісове соусі Горіхи обсмажити на сухій сковороді протягом однієї-двох хвилин. Чистити не обов'язково.

фото Печінка в арахісове соусі Соус. У блендер висипати горіхи, вилити 200 мл молока, додати часник, сіль і перець. Збити до утворення однорідної маси.

Печінка в арахісове соусі Печінка Печінку дістати із молока, викласти на сковороду, обсмажити п'ять хвилин на сильному вогні.

Печінка в арахісове соусі Арахіс Тепер викласти до печінки соус, прогріти протягом однієї хвилини, додати вино і мускатний горіх. Тушкувати ще 10 хвилин.

Печінка в арахісове соусі Молоко

 

 

www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Помидоры авокадо салат рецепт. Рецепт салат авокадо креветки.

Кулинарные рецепты в фотографиях. Кулинарные рецепты с фотографиями блюд.

Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Купить тыкву: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.

Рецепт приготовления торта маковое наслаждение recepti.biz.ua

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт домашний майонез.

Рецепт торт наполеонРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter