Голубці із савойської капусти з рибою
- Капуста савойська 1 шт.
- Горбуша 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець бoлгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сік томатний 500 мл
Відокремити листя від капусти і бланшувати в злегка підсоленій киплячій воді 3-5 хвилин.
Рибу почистити, обробити на філе, нарізати на шматочки і посолити.
Цибулю і помідори нарізати кільцями.
Перець - соломкою.
Моркву натерти на тертці й обсмажити.
Розправити листя і покласти на кожен по одному шматочку риби, кільця цибулі, моркву, перець, помідори.
Загорнути голубці у вигляді невеликих конвертиків.
Змастити олією деко. Укласти голубці швом вниз.
Залити соусом (обсмажити цибулю на вершковому маслі, влити томатний сік і протушкувати хвилин 5).
Запікати в духовці 40-50 хвилин.
Подавати зі сметаною.
Салат парижскийВыращивание салата. Узнай секреты хорошего урожая на
Кафе-Бар на Бауманской! Акции: мясные блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Рождественские блюда рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips - классический торт наполеон рецепт с фото. Торт Наполеон классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter