Котлети рибні
660
інгредієнти:
- Філе рибне (пангасіус) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Масло вершкове 70 г
Філе пангасіуса нарізати шматками і перемолоти блендером або в м'ясорубці.
Цибулю, зелень петрушки і кропу перекрутити на м'ясорубці або в блендері.
Вершкове масло розтопити на повільному вогні.
Філе, цибулю, зелень та олію перемішати, посолити, додати одне яйце, ще раз перемішати.
Розтопити в сковороді олію і ложкою викладати котлети, обсмажити з двох сторін.
Рецепт сирника з макомРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі