—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Креветки в майонезному соусі
інгредієнти: Креветки відварені Яйце (варене) Морква Горошок консервований Майонез ЦибуляВикласти шарами, промазуючи майонезом. Яйця нарізані кружечками. Моркву варену натерту на ...
657
Фаршировані кальмари
інгредієнти: Кальмар (варений) 1 кг Гриби свіжі (печериці) 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Сир 300 г МайонезПечериці обсмажити з цибулею на олії. Сир натерти на крупній тертці. Змішати гриби, сир і ...
580
Оладки рибні
інгредієнти: Рис (варений) 1 скл. Консерва рибна 1 бан. Майoнез 2 ст. л. Крохмаль 2 ст. л. Яйце куряче 1Із банки з рибними консервами злити сік, рибу розім'яти виделкою і додати яйце, майонез, ...
611
Кета під пряною заливкою
інгредієнти: Кета 1. 2 кг Цибуля ріпчаста 200 г Морква 200 г Томатна паста 3 ст. л. Сметанa 3 ст. л. Імбир (корінь) 50 г Борошно пшеничне Олія рослинна Спеції (сіль, перець) Цукор Сир твердий Рибу ...
635
Ікорні оладки
інгредієнти: Ікра річкової риби 250 г Яйце куряче 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Борошно пшеничне 2 ст. л. Спеції Перець чорний Сіль Ікру пропустити через м'ясорубку, щоб витягти з неї ...
1220
Сьомга, запечена з лимонами
інгредієнти: Сьомга (стейки) 5 шт. Лимон Олія рослинна Картопля 4 шт. Рибу нарізати на стейки, потім посолити, приправити спеціями і покласти на деко, залити зверху лимонним соком. Зверху прикрасити ...
656
Соковиті смужки із курячої печінки
інгредієнти: Печінка куряча 400 г Сіль Перець чорний Масло вершкове 50 мл Печінку помити. Порізати на смужки. Розігріти сковороду, розтопити вершкове масло, викласти печінку і обсмажувати помішуючи ...
1142
Ляпки
інгредієнти: Ікра зі щуки або сома 200 г Майонез 2 ст. л. Яйце 1 шт. Борошно 0. 5 ст. л. Сіль У ікру додати яйце і майонез. Додати борошно і сіль, все добре перемішати. Викладати рідке тісто столовою ...
842
Судак
інгредієнти: Судак 1 шт. Лосось ВершкиТушку судака випатрати і відокремити від шкіри. Філе судака та філе лосося збити в блендері із вершками, сіллю і цукром, для підсилення смаку можна додати рибний ...
616
Котлетки "Cудачок"
інгредієнти: Судак (філе) 500 г Сир твердий 50 г Морква 0. 5 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Хліб білий (черствий) Яйце 1 шт. Панірувальні сухарі Сіль ПерецьФіле судака пропустити через м'ясорубку, додати ...
621
Креветки-гриль "Морське чудо"
інгредієнти: Креветки (крупні) 1 кг Часник 2 зуб. Лимон (сік) 1 шт. Олія оливкова 150 мл Материнка 2 ст. л. Сіль Креветки розморозити. Приготувати маринад. Змішати лимонний сік, оливкову олію, ...
649
Риба, запечена з лимоном
інгредієнти: Риба (свіжа морська) 3 шт. Лимон 1 шт. Помідор 1 шт. Перець (запашний) 1 ч. л. Олія оливкова 3 ст. л. Рибу почистити, зробити насічки, в них вкласти скибочки лимона, натерти всередині ...
776
Сьомга, запечена в духовці
інгредієнти: Сьомга 2 шт. Лимон 0. 5 шт. Йогурт 1 шт. Коріандр (мелений) Перець чорний Перець червоний Картопля 4 шт. Горошок зелений (консервований) 1 бан. Соус (часниковий) Стейки покласти на деко, ...
836
Форель, запечена у вершково-грибному соусі
інгредієнти: Форель 1 шт. Печериці (свіжі) 250 г Вершки (30- 35%) 300 мл Лимон (сік) 0. 5 шт. Масло вершкове Сіль Перець чорний (мелений) Підготувати рибу до оброблення. Нарізати форель на стейки. ...
712
Перша
<
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
>
Остання
Переглядаємо 7043 - 7056 із 10033