Сьомга, запечена в духовці
- Сьомга 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Йогурт 1 шт.
- Коріандр (мелений)
- Перець чорний
- Перець червоний
- Картопля 4 шт.
- Горошок зелений (консервований) 1 бан.
- Соус (часниковий)
Стейки покласти на деко, змащене олією. На стейки вичавити сік лимона, дати постояти хвилин 5. Потім змастити їх йогуртом. Посипати зверху приправами. Посолити.
На деко викласти порізану кружечками картоплю (очищену). Картоплю трохи посолити, можна теж посипати приправами.
Поставити в духовку на 20-25 хв при 200 градусах. Картопля повинна підрум'янитися.
У каструлю висипати горошок разом із водою, в якій він був. Як тільки скипить, злити воду.
На тарілку викласти стейк, висипати горошок, покласти картоплю. Подавати з часниковим соусом.
Рецепт первых блюд www.recepti.biz.ua
Безумно вкусные рецепты блюд: капуста пелюстка рецепт.
Рецепты блюд из рыбы с фото в духовкеСтатьи о рыбах. Рецепты блюд
Салаты с копченостями и корейской морковкойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter