Форель, запечена у вершково-грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
665 Форель, запечена у вершково-грибному соусі
Фото - Форель, запечена у вершково-грибному соусі
інгредієнти:
  • Форель 1 шт.
  • Печериці (свіжі) 250 г
  • Вершки (30-35%) 300 мл
  • Лимон (сік) 0.5 шт.
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Форель, запечена у вершково-грибному соусі інгредієнти Підготувати рибу до оброблення. Нарізати форель на стейки. Скропити лимонним соком, посолити, посипати перцем.

Форель, запечена у вершково-грибному соусі Свіжі печериці дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості вершкового масла.

фото Форель, запечена у вершково-грибному соусі Влити вершки, можна вершки розбавити невеликою кількістю води.

Форель, запечена у вершково-грибному соусі Форель Соус трохи посолити, додати спеції, перемішати. Довести соус до кипіння і зняти з вогню.

Форель, запечена у вершково-грибному соусі Шампіньйони Викласти рибу у вогнетривку форму, застелену пекарським папером.

Форель, запечена у вершково-грибному соусі Сливки Залити форель вершково-грибним соусом.

Форель, запечена у вершково-грибному соусі Лимон Запікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі близько 20-25 хвилин.

Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.

http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ

крем с манкой для торта

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter