Форель, запечена у вершково-грибному соусі
711
інгредієнти:
- Форель 1 шт.
- Печериці (свіжі) 250 г
- Вершки (30-35%) 300 мл
- Лимон (сік) 0.5 шт.
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Підготувати рибу до оброблення. Нарізати форель на стейки. Скропити лимонним соком, посолити, посипати перцем.
Свіжі печериці дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості вершкового масла.
Влити вершки, можна вершки розбавити невеликою кількістю води.
Соус трохи посолити, додати спеції, перемішати. Довести соус до кипіння і зняти з вогню.
Викласти рибу у вогнетривку форму, застелену пекарським папером.
Залити форель вершково-грибним соусом.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі близько 20-25 хвилин.
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі