Фаршировані кальмари
580
інгредієнти:
- Кальмар (варений) 1 кг
- Гриби свіжі (печериці) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 300 г
- Майонез
Печериці обсмажити з цибулею на олії. Сир натерти на крупній тертці. Змішати гриби, сир і майонез. Посолити. Отриманою масою нафарширувати відварні тушки кальмарів. Викласти кальмари на попередньо змащене деко. Зверху полити майонезом і посипати сиром. Запікати в духовці до готовності при температурі 200-220 градусів.
Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі