Фаршировані кальмари

ДРУГІ СТРАВИ
580 Фаршировані кальмари
Фото - Фаршировані кальмари
інгредієнти:
  • Кальмар (варений) 1 кг
  • Гриби свіжі (печериці) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир 300 г
  • Майонез

Печериці обсмажити з цибулею на олії. Сир натерти на крупній тертці. Змішати гриби, сир і майонез. Посолити. Отриманою масою нафарширувати відварні тушки кальмарів. Викласти кальмари на попередньо змащене деко. Зверху полити майонезом і посипати сиром. Запікати в духовці до готовності при температурі 200-220 градусів.

Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.

салаты из рыбы и морепродуктов рецепты