Кета під пряною заливкою

ДРУГІ СТРАВИ
633 Кета під пряною заливкою
Фото - Кета під пряною заливкою
інгредієнти:
  • Кета 1.2 кг
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Морква 200 г
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Сметанa 3 ст.л.
  • Імбир (корінь) 50 г
  • Борошно пшеничне
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль, перець)
  • Цукор
  • Сир твердий

Кета під пряної заливкою інгредієнти Рибу обробити на стейки, посолити. Обваляти в борошні й обсмажити.

Кета під пряної заливкою Маринад: обсмажити цибулю, моркву. Додати томатну пасту, сіль, цукор, перець мелений, щіпку карі. Протушкувати на слабкому вогні 5 хвилин.

фото Кета під пряної заливкою Додати сметану, тертий імбир. Довести до кипіння.

Кета під пряної заливкою Кета Обсмажену рибу викласти у форму для запікання. Полити маринадом і поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 20 хвилин.

Кета під пряної заливкою Лукрепчатий Вимкнути духовку. Рибу посипати тертим сиром і залишити в закритій духовці ще на 10 хвилин.

Кета під пряної заливкою Моркoвь

Кета під пряної заливкою Томатна паста

ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

Пирог бисквитный с тыквойРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Торты без выпечки из творогаВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты с фотографиями суши здесь

Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт. Формы для создания печенья.

Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Сайт кулинарный анастасии скрипкинойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter