Кета під пряною заливкою
- Кета 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Морква 200 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметанa 3 ст.л.
- Імбир (корінь) 50 г
- Борошно пшеничне
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
- Цукор
- Сир твердий
Рибу обробити на стейки, посолити. Обваляти в борошні й обсмажити.
Маринад: обсмажити цибулю, моркву. Додати томатну пасту, сіль, цукор, перець мелений, щіпку карі. Протушкувати на слабкому вогні 5 хвилин.
Додати сметану, тертий імбир. Довести до кипіння.
Обсмажену рибу викласти у форму для запікання. Полити маринадом і поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 20 хвилин.
Вимкнути духовку. Рибу посипати тертим сиром і залишити в закритій духовці ще на 10 хвилин.
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Пирог бисквитный с тыквойРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Торты без выпечки из творогаВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиями суши здесь
Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт. Формы для создания печенья.
Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Сайт кулинарный анастасии скрипкинойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter