Соковиті смужки із курячої печінки
1141
інгредієнти:
- Печінка куряча 400 г
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 50 мл
Печінку помити.
Порізати на смужки.
Розігріти сковороду, розтопити вершкове масло, викласти печінку і обсмажувати помішуючи протягом 3-4 хвилин, максимум 5 хвилин. Як тільки почервоніння всередині шматочка зникне - готово. Посолити у кінці. Поперчити.
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов
Рецепты Для Мультиварки: рецепт домашнего печенья на смальце.
Як зробити кульки з ниток вдеокульки
http://recepti.biz.ua рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі