Риба по-югорськи
- Риба (кижуч) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Майонез 150 г
- Сир 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Спеції
Нарізати цибулю кільцями.
Помідор нарізати півкільцями.
На сковороді з олією спочатку обсмажити цибулю, хвилини через 3 додати помідори. Тушкувати 2 хвилини.
Цибульно-помідорну масу викласти у форму для запікання.
Зверху покласти стейки риби, посолити і поперчити.
Натерти сир.
Для соусу: змішати сир, майонез, яйце, подрібнені часник і зелень.
Соусом залити зверху рибу. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепти до нового року. Рецепты Приготовления.
Мультиварка Philips: рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт салат охотничийРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты форумы
http://recepti.biz.ua рецепты блюд для приготовления в микроволновке
Рецепт бисквитного рулета с кремомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter