Форель під огірковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
632 Форель під огірковим соусом
Фото - Форель під огірковим соусом
інгредієнти:
  • Форель (стейк) 4 шт.
  • Вершки (жирні) 3 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Огірок (свіжий) 3 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Зелень
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Сіль

Форель під огірковим соусом інгредієнти Рибу посолити, поперчити, змастити олією і в духовку при 180 градусах хвилин на 20-25.

Форель під огірковим соусом Для соусу.

Із огірків зрізати шкірку і нарізати на часточки. На сковороді розтопити вершкове масло. Додати огірки, посолити, поперчити і готувати 2-3 хвилини.

фото Форель під огірковим соусом Додати зелень, вершки, лимонний сік і цукор, добре перемішати і зняти з вогню.

Подавати рибу з огірками і соусом. 

 

 

 

 

 

 

 

Рецепты консервация овощей http://recepti.biz.ua

Рецепты первых блюд с фотоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Рецепт похудения в одной капсуле: салат из брокколи рецепты.

Черничная Liqberry - черничное варенье.

Гидронефроз. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи.