Форель під огірковим соусом
636
інгредієнти:
- Форель (стейк) 4 шт.
- Вершки (жирні) 3 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Огірок (свіжий) 3 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Зелень
- Сік лимона 1 ст.л.
- Сіль
Рибу посолити, поперчити, змастити олією і в духовку при 180 градусах хвилин на 20-25.
Для соусу.
Із огірків зрізати шкірку і нарізати на часточки. На сковороді розтопити вершкове масло. Додати огірки, посолити, поперчити і готувати 2-3 хвилини.
Додати зелень, вершки, лимонний сік і цукор, добре перемішати і зняти з вогню.
Подавати рибу з огірками і соусом.
Рецепты консервация овощей http://recepti.biz.ua
Рецепты первых блюд с фотоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепт похудения в одной капсуле: салат из брокколи рецепты.
Черничная Liqberry - черничное варенье.
Гидронефроз. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі