Сьомга в маковій та кунжутній паніровці
- Сьомга (стейки)
- Сік лимона
- Олія кунжутна
- Олія оливкова
- Кунжут (обсмажений)
- Мак
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія
Для кунжутних стейків.
Рибу скропити лимонним соком, кунжутною олією, посолити, поперчити і залишити на 10-15 хвилин маринуватися.
Насипати в тарілку кунжут, обваляти з усіх сторін рибу і обсмажити в рослинній олії з кожного боку, буквально 2-3 хвилини.
Для макових стейків.
Все те ж саме, тільки кунжутну олію замінити на оливкову, замаринувати, обваляти в маку і смажити.
Салаты новинки рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Постная кухня рецепт пост. Кулинария, рецепты поста, пост.
Салат из Рыбной консервы. Салат с консервами Рыбными.
Нужен охладитель молока? Звони - приготовление йогурта в термосе. Термосы, термо товары оптом.
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Майонез гуляй поле акцияПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter