Унадзю
- Вугор (копчений) 300 г
- Рис 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Молоко 50 мл
- Соєвий соус 50 мл
- Мед 2 ст.л.
- Сік грейпфрутовий 3 ст.л.
- Цибуля зелена
- Олія рослинна
Вугор викласти на пергамент, посолити, відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Рис відварити до готовності.
У сковороді розігріти соєвий соус, додати мед і грейпфрутовий сік, перемішати, прогріти.
Залити соусом рис, перемішати.
Яйце з'єднати з молоком, трохи збити, посолити. У сковороді розігріти олію, вилити яєчну суміш, спекти тонкий омлет.
Згорнути омлет рулетиком, нарізати кружечками.
На тарілку викласти рис, зверху - шматочки вугра. По колу розкласти омлет, прикрасити цибулею.
Рецепт диетического питания. Рецепты выпечки диетической.
Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные рецепты праздничных блюд. Настоящий суп харчо с фото.
Заготовки на зиму рецепты салатыКулинарные рецепты
recepti.biz Производство майонеза, масла
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт пряные травы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter