Форель у мигдальній паніровці
	
					906				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Форель (філе) 400 г
- Мигдаль (пелюстки) 1 скл.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Спеції (для риби)
- Олія оливкова
 Філе порізати на невеликі порційні смужки. Посолити, посипати, обмазати спеціями і скропити соком половинки лимона.
 Філе порізати на невеликі порційні смужки. Посолити, посипати, обмазати спеціями і скропити соком половинки лимона.
 Шматочки риби запанірувати в мигдалевих пелюстках і смажити на сковорідці. Накрити кришкою і смажити з кожного боку хвилин по 7 на невеликому вогні. Смажити до зарум'янювання риби та мигдалю.
 Шматочки риби запанірувати в мигдалевих пелюстках і смажити на сковорідці. Накрити кришкою і смажити з кожного боку хвилин по 7 на невеликому вогні. Смажити до зарум'янювання риби та мигдалю.
 Подавати із зеленню або гарніром.
 Подавати із зеленню або гарніром.
Турецкие сладости купить - конфеты карамель. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
