Риба у скоринці
- Риба свіжа (філе) 700 г
- Майонез (сметана) 200 г
- Сир 200 г
- Гриби свіжі 300 г
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець
- Приправа (для риби)
Філе будь-якої риби посолити і поперчити + приправи для риби + сік лимона, залишити маринуватися не менше 25 хвилин.
Заливка: цибулю обсмажити з грибами до готовності.
Тепер додати сир (тертий на тертці) і майонез (сметану) можна навіть пополам.
Добре перемішати і покрити рибу на листі, попередньо змащеному.
Приблизний час готування при 200 градусах 25 хвилин.
Рецепт крабового салата: салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты тортов без выпечки.
www.recepti.biz.ua рецепт Холодной закуски
Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Салат венок рецепт с фото с мясомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Польская кухня журекПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter