Риба у щавлевому соусі
- Риба (філе сьомги, форелі) 250 г
- Щавель свіжий 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста (порей) 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Вершки 200 мл
- Приправа ("Прованські трави")
- Рис
- Куркума
Цибулю порізати і обсмажити на вершковому маслі.
Порізати щавель.
Додати до цибулі; смажити, помішуючи, 2-3 хвилини.
Додати вершки.
Рибу посолити, поперчити і посипати прованськими травами.
Викласти рибу в соус.
Тушкувати під кришкою по кілька хвилин з кожного боку.
Гарнір.
Відварити рис із додаванням куркуми.
Рецепт кекс столичныйРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пасхальные рецепты - рецепты пасхи.
Как приготовить летний салат - новые рецепты салатов с фотографиями.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кокосовые кексы рецепт. Очень вкусные кексы.
Лекарство от холода. Рецепт Юлии Высоцкой. Лавандовые пирожные по рецепту Юлии Высоцкой.
Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью. Салат из креветок паприки и яблок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter