—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Морський язик фарширований
інгредієнти: Філе рибне (морський язик) 2 шт. Яйце куряче 3 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Зелень Сир 200 гЗамаринувати філе морського язика: на 1 л води - 1/2 ст. л. 3% оцту, сіль, перець. Залишити на 20 ...
622
Фарширована горбуша у листковому тісті
інгредієнти: Риба (горбуша) Тісто листкове 1 упак. Гриби (печериці) 300 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сметана 4 ст. л. Спеції (сіль, перець) Горбушу розморозити, очистити від луски, кісток і плавників. ...
1019
Креветки з овочами, імбиром і вишнею
інгредієнти: Креветки 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець солодкий жовтий 1 шт. Капуста броколі 1 шт. Імбир (корінь) 2 ст. л. Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л. Вода (бульйон) 0. 5 скл. Вишня (сушена) 2 ...
591
Рибка, запечeна під "шубкою" з овочів
інгредієнти: Риба (хек) 1 кг Лимон 0. 5 шт. Цибуля ріпчаста 5 шт. Морква 3 шт. Перець солодкий червоний 2 шт. Картопля 5 шт. Помідор 5 шт. Сир твердий 200 г Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч. Майонез 300 ...
593
Горщики з картопляним пюре і морськими делікатесами
інгредієнти: Креветки (тигрові; коктейльні) Раки (шийки) 100 г Цибуля порей 100 г Вершки 100 мл Картопля 5 шт. Сир блакитний 50 г Пармезан (тертий) 2 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) Імбир ...
618
Тунець "Повний штиль"
інгредієнти: Тунець свіжий (червоний, філе) 500 г Часник 4 зуб. Вино біле сухе 150 мл Цибуля ріпчаста 1 шт. Помідор 1 шт. Олія оливкова 6 ст. л. Базилік свіжий (гілочка) 1 шт. Сіль (морська велика) ...
769
Рибний пиріг із Багамських островів
інгредієнти: Камбала (філе) 800 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Печериці 8 шт. Помідор 2 шт. Томатна паста 1 ст. л. Картопля 1 кг Вершки 0. 5 скл. Масло вершкове 2 ст. л. Олія рослинна Приправа (гострий ...
598
М'ясо п'яно-вишнeве "по-французьки"
інгредієнти: М´ясо яловичина (м´якоть) 1 кг Олія оливкова Перець чорний (мелений, суміш перців) Сіль Вишня (без кісточок) Помідор черрі 12 шт. Коньяк 2 ст. л. Сир ("Пармезан") 125 г Майонез Соус ...
661
Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
інгредієнти: Яловичина 500 г Локшина рисова 350 г Цибуля ріпчаста 4 шт. Олія соняшникова Імбир маринований Сметана (15%) 200 г Оцет бальзамічний 2 ст. л. Соєвий соус 1 ст. л. Бульйон яловичий 400 мл ...
665
Фаршировані рeберця
інгредієнти: Ребра яловичі (свинячі) 3 шт. Томатна паста (густа) 6 ст. л. Перець чорний і червоний, мелений Сіль Горошок зелений (консервований або корейська морква) 1 бан. ЧасникСтрічку ребер треба ...
1482
Гуляш із мисливських ковбасок
інгредієнти: Ковбаски (мисливські) 450 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Перець солодкий 1 шт. Помідор 3 шт. Часник 2 зуб. Пиво світле 150 мл Перець червоний пекучий Спеції Цибуля зелена Сіль Яйце куряче 4 шт. ...
819
Грибочки у кишеньці
інгредієнти: Гриби (свіжі або у власному соку ) 1 бан. Сир твердий 100 г Філе куряче 800 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Майонез Сіль Перець Олія рослиннаУ кожному курячому філе (біле м'ясо) зробити надрізи ...
678
Сідло баранчика
інгредієнти: Баранина (cідло) Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Кінзa Петрушкa Спеції (для баранини, розмарин, зіра, перець, сіль) Вино червоне сухе 25 мл Часник 6 зуб. Сідлo баранчика натерти ...
658
Гуркенпфанне
інгредієнти: Бекон 50 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Огірок (довгий) 0. 5 шт. Помідор 300 г Сіль ПерецьБекон і цибулину нарізати кубиками й обсмажити на сковороді в олії (1 ч. л. ). Огірок помити, розрізати ...
587
Перша
<
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
>
Остання
Переглядаємо 5769 - 5782 із 10033