Тунець "Повний штиль"
- Тунець свіжий (червоний, філе) 500 г
- Часник 4 зуб.
- Вино біле сухе 150 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Базилік свіжий (гілочка) 1 шт.
- Сіль (морська велика)
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (кріп, петрушка)
Три з чотирьох зубчиків часнику нарізати тонкими часточками. Покришити базилік.
У кожному шматку тунця зробити надрізи з обох сторін, протикаючи м'якоть ножем.
Нашпигувати зроблені отвори часником і базиліком. Рибу натерти морською сіллю і чорним перцем.
Залити шматочки риби лимонним соком і залишити маринуватися хвилин на 10.
У каструлі розігріти оливкову олію, додати тунець і рівномірно обсмажити шматочки. Коли на рибі утвориться золотава скоринка (хвилин через 5-7), вилити у каструлю біле вино і тушкувати на середньому вогні. Як тільки вино майже повністю випарується, вийняти рибу з каструлі і тимчасово відкласти у мисочку, накривши кришкою, щоб не охолола.
Нарізати цибулю "квадратиками" і видавити залишений зубок часнику. Перекласти цибулю з часником у каструлю з рештою від риби олією і злегка обсмажити.
Розрізати навпіл помідор і натерти його на тертці (шкірку викинути). Помідорне пюре додати у каструлю до цибулі і часнику.
Через хвилину туди ж викласти рибу, накрити каструлю кришкою і тушкувати тунець до готовності на середньому вогні ще хвилин 15.
Готову рибу викласти на тарілку і полити соусом, у якому вона тушкувалася. Посипати зеленню і додати гарнір.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов без выпечкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты Холодных блюд и закусокВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Рецепты салатов на каждый день: рецепты вкусных салатов. Закупка рецепты.
recepti.biz.ua индийская кухня рецепт дал
Творожная пасха рецепт. Рецепт пасха кулич.
recepti.biz.ua кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter