М'ясо п'яно-вишнeве "по-французьки"

ДРУГІ СТРАВИ
641 М'ясо п'яно-вишнeве "по-французьки"
Фото - М'ясо п'яно-вишнeве
інгредієнти:
  • М´ясо яловичина (м´якоть) 1 кг
  • Олія оливкова
  • Перець чорний (мелений, суміш перців)
  • Сіль
  • Вишня (без кісточок)
  • Помідор черрі 12 шт.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Сир ("Пармезан") 125 г
  • Майонез
  • Соус соєвий (Чин-Су)
  • Сік лимона
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.

М'якоть яловичини висушити паперовим рушником.

 

Нарізати, посипати сумішшю 4-х перців.

Скропити соком лимона, оливковою олією, соєвим соусом "Чин-Су", коньяком. Додати половинки зубчиків часнику. 

Добре перемішати, придавити і дати постояти. 

У сковорідку на сильному вогні додати оливкову олію і половинки зубчиків часнику (із м'ясного маринаду). Як тільки часник почне підсмажуватися, додати на сковорідку порізану цибулю і смажити її до золотавого кольору. Потім цибулю і часник без олії викласти в окрему тарілку. 

На сильно розігріту сковорідку викласти м'ясо, швидко обсмажити його на сильному вогні, періодично помішуючи, без кришки. Коли виділений із м'яса сік майже випарується, додати порізані четвертинками помідори черрі та вишню без кісточок. Посолити, перемішати і зменшити вогонь. 

На обсмажене м'ясо зверху викласти спасеровані цибулю з часником. Змастити поверхню майонезом, посипати сиром тeртим на крупній тeртці. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 22 хв.

На гарнір паста чи рис.

 

Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.

Салат австрийский рецепт классическийМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.

Эспрессо кофеинэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter