Сідло баранчика

ДРУГІ СТРАВИ
656 Сідло баранчика
Фото - Сідло баранчика
інгредієнти:
  • Баранина (cідло)
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кінзa
  • Петрушкa
  • Спеції (для баранини, розмарин, зіра, перець, сіль)
  • Вино червоне сухе 25 мл
  • Часник 6 зуб.

Сідлo баранчика натерти спеціями.

Розігріти сковорідку, налити туди трохи олії і швидко обсмажити сідло до скориночки.

Потім перекласти у качатницю або казан, додати терту моркву, цибулю, рубану кінзу, стеблинки петрушки (не рубати), листочки петрушки дрібно порубати, дрібно нарізаний часник (4 зуб.), трохи посолити, додати трохи вина червоного, зверху покласти залишений від головки неочищений часник, накрити кришкою і тушкувати приблизно 60 хвилин. При необхідності можна підлити трохи води.

На гарнір краще відварити рис і викласти потім туди трохи овочів із баранини.

М'ясо має відходити від кісточок і бути м'яким, головне не пересушити його. 

 

Рецепты блюд из рыбы сазан здесь

recepti.biz Пошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок. Купить яблоки, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter