Фарширована горбуша у листковому тісті
- Риба (горбуша)
- Тісто листкове 1 упак.
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Горбушу розморозити, очистити від луски, кісток і плавників.
Підготовлену рибу посолити, поперчити і збризнути лимонним соком. Далі потрібно приготувати начинку, печериці та цибулю обсмажити на олії до готовності. Щоб горбуша не була сухою, до грибів додати сметану. Готову начинку викласти на рибу.
Розкачати листкове тісто, викласти на нього рибу.
Випікати у вже розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 40 хвилин.
Купить Конфеты: конфеты карамель. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Рецепты Приготовления - рецепты диетические.
Рождественские блюда рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Окрошка на воде с майонезом и сметанойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепт торта медовик или баня. Рецепт торт медовик мишка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter