Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною

ДРУГІ СТРАВИ
651 Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
Фото - Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Локшина рисова 350 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Олія соняшникова
  • Імбир маринований
  • Сметана (15%) 200 г
  • Оцет бальзамічний 2 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Бульйон яловичий 400 мл
  • Перець чорний

Попередньо відварити яловичину 1,5 -2 години до повної готовності, коли волокна легко почнуть відділятися від шматка. Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.

Готову яловичину порізати на шматочки 1,5х1,5 см.

Соус: цибулю порізати півкільцями і викласти на сковороду, злегка підсмажити, залити в сковороду з цибулею яловичий бульйон.

Тушкувати 5 хвилин, додати 3 пелюстки імбиру і добре їх розім'яти, щоб вони віддали свій смак, додати бальзамічний оцет і соєвий соус. Соус тушкувати 5-10 хвилин, викласти сметану і додати нарізану яловичину. Все разом ще трохи протушкувати і викласти у тарілку на відварену локшину. 

 

 

Польская выпечка рецептыПольская светотехническая продукция

Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы recepti.biz.ua

Диета: рецепты для похудения: рецепты праздничных закусок с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Пирог Из Тыквы.

Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат.

ЗдесьПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на

Кулинарный сайт ирины тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter