Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
- Яловичина 500 г
- Локшина рисова 350 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Олія соняшникова
- Імбир маринований
- Сметана (15%) 200 г
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Бульйон яловичий 400 мл
- Перець чорний
Попередньо відварити яловичину 1,5 -2 години до повної готовності, коли волокна легко почнуть відділятися від шматка. Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.
Готову яловичину порізати на шматочки 1,5х1,5 см.
Соус: цибулю порізати півкільцями і викласти на сковороду, злегка підсмажити, залити в сковороду з цибулею яловичий бульйон.
Тушкувати 5 хвилин, додати 3 пелюстки імбиру і добре їх розім'яти, щоб вони віддали свій смак, додати бальзамічний оцет і соєвий соус. Соус тушкувати 5-10 хвилин, викласти сметану і додати нарізану яловичину. Все разом ще трохи протушкувати і викласти у тарілку на відварену локшину.
Польская выпечка рецептыПольская светотехническая продукция
Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы recepti.biz.ua
Диета: рецепты для похудения: рецепты праздничных закусок с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Пирог Из Тыквы.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат.
ЗдесьПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Кулинарный сайт ирины тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter