Фаршировані рeберця

ДРУГІ СТРАВИ
1481 Фаршировані рeберця
Фото - Фаршировані рeберця
інгредієнти:
  • Ребра яловичі (свинячі) 3 шт.
  • Томатна паста (густа) 6 ст.л.
  • Перець чорний і червоний, мелений
  • Сіль
  • Горошок зелений (консервований або корейська морква) 1 бан.
  • Часник

Стрічку ребер треба вибрати такої довжини, щоб її можна було кілька разів згорнути. Рeбра помити.

Томатну пасту змішати із сіллю і спеціями. Цією сумішшю добре змастити стрічки з обох сторін, акуратно кожну згорнути у тугий рулет і міцно обв'язати білою бавовняною ниткою кілька разів.

У сковороду із високими бортиками поставити ребра (кісточками вертикально), накрити сковорідку кришкою або каструлькою, тушкувати на середньому вогні до готовності. Якщо в процесі готування виділяється мало рідини можна підлити на сковороду трохи води.

У готових рeбрах кісточки повинні дуже легко відділятися. Викласти їх на тарілку, вийняти кістки і дати охолонути.

Часник подрібнити і змішати з горошком. Цією сумішшю заповнити порожнечі. Розрізати нитку і подати до столу. 

 

 

Кулинарные рецепты - рецепт фасолевого торта.

Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов http://recepti.biz.ua

Дешевые Польские кухни. Польские кухни в Одессе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter