Фаршировані рeберця
- Ребра яловичі (свинячі) 3 шт.
- Томатна паста (густа) 6 ст.л.
- Перець чорний і червоний, мелений
- Сіль
- Горошок зелений (консервований або корейська морква) 1 бан.
- Часник
Стрічку ребер треба вибрати такої довжини, щоб її можна було кілька разів згорнути. Рeбра помити.
Томатну пасту змішати із сіллю і спеціями. Цією сумішшю добре змастити стрічки з обох сторін, акуратно кожну згорнути у тугий рулет і міцно обв'язати білою бавовняною ниткою кілька разів.
У сковороду із високими бортиками поставити ребра (кісточками вертикально), накрити сковорідку кришкою або каструлькою, тушкувати на середньому вогні до готовності. Якщо в процесі готування виділяється мало рідини можна підлити на сковороду трохи води.
У готових рeбрах кісточки повинні дуже легко відділятися. Викласти їх на тарілку, вийняти кістки і дати охолонути.
Часник подрібнити і змішати з горошком. Цією сумішшю заповнити порожнечі. Розрізати нитку і подати до столу.
Кулинарные рецепты - рецепт фасолевого торта.
Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов http://recepti.biz.ua
Дешевые Польские кухни. Польские кухни в Одессе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter