Рибний пиріг із Багамських островів

ДРУГІ СТРАВИ
597 Рибний пиріг із Багамських островів
Фото - Рибний пиріг із Багамських островів
інгредієнти:
  • Камбала (філе) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 8 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Картопля 1 кг
  • Вершки 0.5 скл.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Приправа (гострий перець, чебрець)
  • Сіль

Рибний пиріг з Багамських островів інгредієнти Картоплю очистити, відварити у підсоленій воді до готовності. Приготувати пюре з картоплі, вершків та вершкового масла.

Цибулю і гриби нашаткувати тонко. На рослинній олії обсмажити цибулю, додати гриби, обсмажувати разом хвилин 5.

Філе камбали нарізати невеликими смужками і додати до смажених овочів. Обсмажувати протягом хвилини.

Помідори дрібно нарізати. Додати в сковороду томатну пасту, помідори, приправи.

Періодично помішуючи, готувати на середньому вогні хвилин 10.

Рибний пиріг з Багамських островів Змастити олією форму (приблизно 25х25).

Викласти у форму рибну суміш.

Зверху на рибу викласти картопляне пюре.

фото Рибний пиріг з Багамських островів У розігріту до 180 градусів духовку поставити пиріг хвилин на 30, щоб він повністю прогрівся.

Потім пиріг можна поставити під гриль (або збільшити температуру в духовці) і запекти до утворення рум'яної скоринки.

Рибний пиріг з Багамських островів Камбала Їсти найкраще гарячим.

 

Таиландская кухня салатыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter