Рибний пиріг із Багамських островів
- Камбала (філе) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 8 шт.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Картопля 1 кг
- Вершки 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Приправа (гострий перець, чебрець)
- Сіль
Картоплю очистити, відварити у підсоленій воді до готовності. Приготувати пюре з картоплі, вершків та вершкового масла.
Цибулю і гриби нашаткувати тонко. На рослинній олії обсмажити цибулю, додати гриби, обсмажувати разом хвилин 5.
Філе камбали нарізати невеликими смужками і додати до смажених овочів. Обсмажувати протягом хвилини.
Помідори дрібно нарізати. Додати в сковороду томатну пасту, помідори, приправи.
Періодично помішуючи, готувати на середньому вогні хвилин 10.
Змастити олією форму (приблизно 25х25).
Викласти у форму рибну суміш.
Зверху на рибу викласти картопляне пюре.
У розігріту до 180 градусів духовку поставити пиріг хвилин на 30, щоб він повністю прогрівся.
Потім пиріг можна поставити під гриль (або збільшити температуру в духовці) і запекти до утворення рум'яної скоринки.
Їсти найкраще гарячим.
Таиландская кухня салатыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter