Гуркенпфанне

ДРУГІ СТРАВИ
586 Гуркенпфанне
Фото - Гуркенпфанне
інгредієнти:
  • Бекон 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Огірок (довгий) 0.5 шт.
  • Помідор 300 г
  • Сіль
  • Перець

Бекон і цибулину нарізати кубиками й обсмажити на сковороді в олії (1 ч. л.). Огірок помити, розрізати в довжину, витягнути чайною ложечкою всі зeрнята і нарізати середніми кубиками. Додати до бекону. Тушкувати хвилин 10. Помідори помити. Гострим ножем надрізати шкірку хрестом, обдати окропом і зняти шкірку. Помідори нарізати кубиками. Додати до огірків. Посолити і поперчити. Тушкувати хвилин 10-15. Подавати з картопляним пюре. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: смачна кутя рецепт.

Выпечка рецепты с фото тут

Рецепт кекс столичныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Кухня с юлией высоцкойСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни

Кулинарные рецепты от Tramontina - сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.

recepti.biz.ua Картофельный пирог со шпинатом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter