Гуркенпфанне
- Бекон 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок (довгий) 0.5 шт.
- Помідор 300 г
- Сіль
- Перець
Бекон і цибулину нарізати кубиками й обсмажити на сковороді в олії (1 ч. л.). Огірок помити, розрізати в довжину, витягнути чайною ложечкою всі зeрнята і нарізати середніми кубиками. Додати до бекону. Тушкувати хвилин 10. Помідори помити. Гострим ножем надрізати шкірку хрестом, обдати окропом і зняти шкірку. Помідори нарізати кубиками. Додати до огірків. Посолити і поперчити. Тушкувати хвилин 10-15. Подавати з картопляним пюре.
Кулинарные рецепты от Tramontina: смачна кутя рецепт.
Выпечка рецепты с фото тут
Рецепт кекс столичныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кухня с юлией высоцкойСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
Кулинарные рецепты от Tramontina - сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.
recepti.biz.ua Картофельный пирог со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter