Креветки з овочами, імбиром і вишнею
- Креветки 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
- Капуста броколі 1 шт.
- Імбир (корінь) 2 ст.л.
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст.л.
- Вода (бульйон) 0.5 скл.
- Вишня (сушена) 2 ст.л.
- Соус (устричний) 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія рослинна
Порізати цибулю, перець соломкою, броколі розібрати на суцвіття, імбир дрібно покришити.
Нагріти олію на сковороді, додати креветки і готувати до зміни кольору креветок.
Перекласти готові креветки у тарілку.
У сковороду додати олію, якщо необхідно, і обсмажити овочі 3-5 хв або довше.
Соус. Змішати воду (бульйон), соєвий і устричний соуси, крохмаль і вишню.
У овочі влити соус і готувати, доки він не загусне. Потім додати креветки, зменшити вогонь і прогріти ще 2-3 хв.
Подавати з рисом або пастою.
Якщо паста, то краще всього змішати креветки і пасту і дати їй просочитися соусом.
Как испечь дома хлеб на закваске: приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
Греческий салат заправка. Заправка к греческому салату.
Можно ли пить молоко - крем из сгущенного молока.
Рецепт торт спартакРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата мимоза с сыром. Рецепт салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter