Рибка, запечeна під "шубкою" з овочів
- Риба (хек) 1 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Морква 3 шт.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Помідор 5 шт.
- Сир твердий 200 г
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Майонез 300 г
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Перець чорний мелений
Форму застелити папером для випічки.
Рибку очистити.
Нарізати на однакові шматочки, додати сіль, перець, спеції.
Викласти рибку у форму, зверху лимон.
Можна сік лимона, але обов'язково без цедри, тому що цедра потім надає гіркоту.
Зробити сіточку з майонезу.
Цибулю нарізати півкільцями, викласти наступним шаром.
Посолити, поперчити, зробити сіточку з майонезу.
Моркву нарізати кружечками, викласти на цибулю.
Перець нарізати і викласти на моркву.
Зробити сіточку з майонезу.
Відварити до напівготовності картоплю в підсоленій воді.
Викласти наступним шаром.
Посипати зеленню, посолити, поперчити.
Нарізати півкільцями помідори, викласти на зелень, посипати приправи для риби, посолити, поперчити.
Зробити сіточку з майонезу.
Останній шар - твердий сир нарізати або натерти.
Викласти на помідори.
Накрити форму кришкою або фольгою для запікання, поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Через 30 хвилин відкрити і запікати ще хвилин 20, щоб сир підрум'янився.
Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Праздничная компания
Американская кухня фильм торрентМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter