Рибка, запечeна під "шубкою" з овочів

ДРУГІ СТРАВИ
576 Рибка, запечeна під "шубкою" з овочів
Фото - Рибка, запечeна під
інгредієнти:
  • Риба (хек) 1 кг
  • Лимон 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Перець солодкий червоний 2 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Майонез 300 г
  • Спеції (для риби)
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Рибка, запечeннаяпод Форму застелити папером для випічки.

Рибку очистити.

Рибка, запечeннаяпод Нарізати на однакові шматочки, додати сіль, перець, спеції.

фото Рибка, запечeннаяпод Викласти рибку у форму, зверху лимон.

Можна сік лимона, але обов'язково без цедри, тому що цедра потім надає гіркоту.

Рибка, запечeннаяпод Зробити сіточку з майонезу.

Рибка, запечeннаяпод Цибулю нарізати півкільцями, викласти наступним шаром.

Посолити, поперчити, зробити сіточку з майонезу.

Рибка, запечeннаяпод Моркву нарізати кружечками, викласти на цибулю.

Рибка, запечeннаяпод Перець нарізати і викласти на моркву.

Рибка, запечeннаяпод Зробити сіточку з майонезу.

Рибка, запечeннаяпод Відварити до напівготовності картоплю в підсоленій воді.

Рибка, запечeннаяпод Викласти наступним шаром.

Рибка, запечeннаяпод Посипати зеленню, посолити, поперчити.

Рибка, запечeннаяпод Нарізати півкільцями помідори, викласти на зелень, посипати приправи для риби, посолити, поперчити.

Рибка, запечeннаяпод Зробити сіточку з майонезу.

Рибка, запечeннаяпод Останній шар - твердий сир нарізати або натерти.

Викласти на помідори.

Рибка, запечeннаяпод Накрити форму кришкою або фольгою для запікання, поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Через 30 хвилин відкрити і запікати ще хвилин 20, щоб сир підрум'янився. 

 

 

Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салат белоцерковский рецепт

recepti.biz Праздничная компания

Американская кухня фильм торрентМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter