—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Швидкий буйабес
інгредієнти: Форель Риба Бульйон (курячий) 1 л Креветки 12 шт. Петрушка 0. 25 пуч. Сіль У 2- 3- літровій каструльці приготувати курячий бульйон (він повинен бути приємно солоним): 1 ст. ложку ...
619
Лявянгі з кутума
інгредієнти: Риба (кутум) Цибуля ріпчаста 2 шт. Горіхи волоські 200 г Соус (Лавашана) Сіль Перець чорний Очистити рибу, відрізати хвоста. Зробити на ній із двох сторін невеликі надрізи. Посолити, ...
630
Риба під омлетом
інгредієнти: Риба Морква Цибуля ріпчаста Соус (томатний) Лимон Яйце Молоко Сіль Олія рослинна Спасерувати перетерту моркву з цибулею на олії. Додати порізану рибу (будь- яку свіжоморожену) у нагріту ...
719
Сібас у цибулі-пореї
інгредієнти: Сібас Цибуля порей Часник Зелень Рибу помити, очистити і просушити паперовими рушниками, посолити, поперчити, додати перець чилі, посипати рубаною зеленню і часником. Відокремити кілька ...
687
Форель аля по-французьки
інгредієнти: Риба 1 кг Яйце 1 шт. Сік лимона 1 шт. Сир твердий 300 г Гриби 300 г Вино червоне напівсолодке 50 мл Вода (газована) 30 мл Спеції Сіль Борошно Рибу обробити на філе, м'ясо зняти потім зі ...
664
Креветки з рисом по-португальськи
інгредієнти: Креветки 500 г Рис 250 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 3 зуб. Зелений горошок 0. 5 скл. Перець болгарський червоний 0. 5 шт. Куркума (порошок) 0. 5 ч. л. Сіль (морська) На розігрітій ...
755
Філе морського окуня в листковому тісті
інгредієнти: Тісто листкове дріжджове 500 г Філе морського окуня 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Помідор 1 шт. Сир твердий 100 г Спеції Сіль Яйце куряче 1 шт. Тушку морського окуня попередньо обробити на ...
712
Річкова форель, запечeна "Ніжне задоволення"
інгредієнти: Форель річкова 3 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Квасоля стручкова заморожена 200 г Проростки квасолі 100 г Печериці свіжі 200 г Вершки (20%) 100 мл Сіль, перець Олія рослиннаДля начинки ...
1253
Судак під соусом
інгредієнти: Судак (філе) 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Печериці свіжі 200 г Вино біле 6 ст. л. Лимон 0. 5 шт. Спеції (для риби) Сіль Олія рослинна Майонез 4 ст. л. Філе судака порізане на шматочки ...
655
Морський язик з цибулею у сметанно-гірчичній заливці
інгредієнти: Риба (морський язик, філе) 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Сметана 4 ст. л. Гірчиця 2 ст. л. Олія 1 ст. л. Сухарі панірувальні 3 ст. л. Сіль, перець Цибулю нарізати кільцями і обдати окропом, ...
804
Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites»
інгредієнти: Мідії 2 кг Вино біле 400 мл Сметана 100 г Вершки 120 мл Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 4 зуб. Петрушка (свіжа) 1 пуч. Чебрець (свіжі гілочки) 4 шт. Лавровий лист 3 шт. Картопля 600 г Олія ...
890
Форель з гранатом і грушею
інгредієнти: Форель 1500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Спеції (для риби і для картоплі) Гранат 0. 5 шт. Петрушка 1 пуч. Груша 1 шт. Сметана (майонез) 3 ст. л. Картопля Олія рослинна Цибулю подрібнити. ...
639
Рибні мішечки з грибним соусом
інгредієнти: Філе тріски 200 г Картопля 300 г Помідор (черрі) 6 шт. Маслини чорні 6 шт. Сир голландський 20 г Печериці 100 г Гриби (білі сушені) 5 г Вершки 150 г Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Молоко 5 ст. ...
730
Лососеві палички з гороховим пюре
інгредієнти: Лосось (філе) 450 г Кунжут (насіння) 40 г Горошок заморожений 500 г Масло вершкове 25 г Вершки 4 ст. л. Філе лосося помити, обсушити серветкою і розрізати на 8 смужок. Обваляти ...
640
Перша
<
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
>
Остання
Переглядаємо 5321 - 5334 із 10033