Форель з гранатом і грушею
- Форель 1500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (для риби і для картоплі)
- Гранат 0.5 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Груша 1 шт.
- Сметана (майонез) 3 ст.л.
- Картопля
- Олія рослинна
Цибулю подрібнити. Гарнір: картоплю нарізати на великі частини, посолити, поперчити, додати столову ложку олії, перемішати. Залишити.
Приправити рибу спеціями.
У рибку викласти цибулю і вичавити зверху сік із половини зерен граната.
До цибулі додати зелень.
На зелень висипати залишені зерна граната.
Змастити зверху рибку сметаною (майонезом), викласти шматочки груші.
Закрити фольгою, поставити в духовку на 200-210 градусів (на нижній ярус покласти картоплю на фольгу, вона приготується при такій температурі хвилин за 15, буде розсипчаста).
Через 20 хвилин рибка готова.
Відкрити фольгу і залишити ще на 20-30 хвилин.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт сирника з маком. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: буряк салат рецепт.
Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами
Обучение диетологов - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter