Креветки з рисом по-португальськи
- Креветки 500 г
- Рис 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелений горошок 0.5 скл.
- Перець болгарський червоний 0.5 шт.
- Куркума (порошок) 0.5 ч.л.
- Сіль (морська)
На розігрітій оливковій олії під кришкою трохи спасерувати нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник, додати солодкий перець (можна морожений).
Додати зелений горошок. Тушкувати близько 5 хв.
Потім укласти креветки, знову накрити кришкою і тушкувати до напівготовності креветок (близько 10хв).
Додати дуже добре промитий рис, порошок куркуми, налити води 500 мл або 2 склянки. Накрити кришкою, дати воді закипіти.
Посолити.
Знову щільно накрити кришкою і коли вода випариться приблизно наполовину додати трохи шампанського чи білого вина.
Тушкувати до повної готовності рису.
Страва не повинна бути сухою. Трохи води на дні каструлі завжди повинно залишатися. Відключити вогонь і відразу подати на стіл.
Вкусные рецепты для похудения: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мультиварки для выпечки: праздничные рецепты новогодние рецепты.
ЗдесьПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты приготовления шубыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter