Рибні мішечки з грибним соусом
- Філе тріски 200 г
- Картопля 300 г
- Помідор (черрі) 6 шт.
- Маслини чорні 6 шт.
- Сир голландський 20 г
- Печериці 100 г
- Гриби (білі сушені) 5 г
- Вершки 150 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Молоко 5 ст.л.
Соус. Білі гриби замочити в теплій воді, печериці вимити й нарізати тонкими пластинами.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями, обсмажити на олії. Додати гриби і смажити до готовності.
Покласти все в блендер, додати молоко і подрібнити до стану пюре.
Викласти пюре на сковороду, додати вершки, посолити, і варити на повільному вогні (помішуючи) доки соус не загусне.
Картоплю очистити й нарізати соломкою, обсмажити на олії.
Філе тріски обваляти в борошні, змішаному із сіллю, і обсмажити.
Помідори розрізати на четвертинки, маслини порізати навпіл.
Мішечки: на лист фольги викласти картоплю, зверху філе риби і ще раз картоплю, помідори, маслини, залити соусом і зверху покласти шматочки сиру.
Закрити як мішечок, але не до кінця, підв'язати і відправити в гарячу духовку (200°С) на 10 хвилин.
Пицца тесто начинка. Начинка для пиццы.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Кулинария блюда из печени свинойЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Рецепт приготовления узбекского плова здесь
Заварной крем рецепты. Рецепты заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter