Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites»

ДРУГІ СТРАВИ
833 Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites»
Фото - Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites»
інгредієнти:
  • Мідії 2 кг
  • Вино біле 400 мл
  • Сметана 100 г
  • Вершки 120 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Петрушка (свіжа) 1 пуч.
  • Чебрець (свіжі гілочки) 4 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Картопля 600 г
  • Олія рослинна 1 л
  • Сіль

 

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites»

Поставити глибоку каструлю на вогонь і розтопити в ній вершкове масло. Злегка обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю і часник близько 5 хвилин.

фото Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Всипати нарубану петрушку (половину пучка).

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Мідії Влити біле вино.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Вино біле Додати лавровий лист, гілочки свіжого чебрецю і довести до кипіння.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Сметана Висипати в каструлю мідії і відразу ж кілька разів перемішати, після чого накрити каструлю кришкою і, не збавляючи вогонь, залишити готуватися хвилин на 5-10.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Сливки Злити з мідій соус в окрему каструлю, а мідії зняти з вогню і залишити під кришкою.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Цибуля ріпчаста До соусу додати вершки і сметану, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Часник Всипати нарубану петрушку (половину, що залишилася).

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Петрушка Полити цим соусом мідії.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Чебрець Паралельно можна приготувати гарнір. Обсмажити заморожену картоплю у фритюрі.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Лавровий лист Перекласти мідії в порційний посуд і подати до столу разом з картопляним гарніром.

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Картопля

Мідії у винно-вершковому соусі «Moules-frites» Олія рослинна Не вживати в їжу ті мідії, черепашки яких залишилися закритими після варіння. Це означає, що молюск на момент варіння був уже мертвий і йому не вистачило сил розкритися в окропі.

банош рецепт

Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты тортов без выпечки.

Рецепты пирогов и пирожков: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.

заправка для салата тысяча островов

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с каперсами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт суп чанахи. Рецепты чанахи.

Открыть кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter