—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Чанахи рецепт
Чанахи рецепт
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Рибні котлети "Іскорки"
інгредієнти: Риба (філе щуки) 700 г Ікра (щуки) 350 г Сало (шпик) 150 г Цибуля ріпчаста Яйце 2 шт. Хліб (батон) 200 г Молоко 100 г Борошно 150 г Сіль Перець Олія рослинна Рибне філе нарізати ...
1086
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Рибно-грибні оладки
інгредієнти: Філе морської риби (телапія) 700 г Яйце 2 шт. Геркулес 4 ст. л. Гриби (печериці) 200 г Молоко 150 г Крохмаль 1 ст. л. Борошно 2 ст. л. Морква 1 шт. Олія Сіль Філе риби дрібно нарізати. ...
769
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет із лаваша
інгредієнти: Лаваш (тонкий) 1 пач. Крабові палички 200 г Яйце 3 шт. Цибуля зелена Петрушка Кріп Часник 1 шт. Майонез Орегано Майоран Подрібнити часник і змішати його з майонезом. Розкласти на столі ...
949
ЗАКУСКИ
м’ясні
Ламаджо Єреванський
інгредієнти: Баранина 1 кг Цибуля ріпчаста 300 г Тісто бездріжджове 1 кг Сало курдючне 250 г Томатна паста (30%) 1 ст. л. Сіль Перець гострий Часник 15 зуб. ЗеленьБаранину та сало пропустити через ...
995
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет із лаваша із крабовими паличками
інгредієнти: Лаваш (тонкий) 3 шт. Крабові палички (крабове м´ясо) 400 г Яйце (варене) 5 шт. Кріп 100 г Часник 2 зуб. Сир твeрдий 300 г Майонез 400 г Для рулету потрібно 3 начинки. 1. Кріп дрібно ...
1965
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Капуста з копченою свининою, запечена в горщиках
інгредієнти: Капуста білоголова 380 г Окіст (свинина) Яблуко 300 г Масло вершкове 40 г Йогурт (натуральний) 1 шт. Кмин 1 ч. л. Бульйон курячий Необхідно взяти тверді і кислі ...
806
ЗАКУСКИ
м’ясні
Шаурма "чоловіча"
інгредієнти: М´ясо (курка або свинина) 500 г Лаваш (тонкий) 6 шт. Помідор 200 г Перець болгарський 3 шт. Капуста білоголова 200 г Зелень (петрушка, кріп) Майонез Сир твердий (Російський) 150 г ...
825
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Суфле із печінки з овочами
інгредієнти: Печінка куряча 500 г Серце куряче 500 г Сметана 5 ст. л. Яйце 4 шт. Сіль Олія Печінку і серце помити, очистити від плівок і прокрутити через м'ясорубку. Обсмажити до готовності овочі на ...
814
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Морський язик із кукурудзяним соусом
інгредієнти: Печериці (мариновані) 150 г Кукурудза (консервована) 0. 5 бан. Цибуля ріпчаста 1 шт. Петрушка Сіль Квасоля (зелена) Олія рослинна Морський язик Рибу помити, обсушити, посолити і натерти ...
737
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Кальмари з овочами
інгредієнти: Кальмари Цибуля Морква Помідор Перець солодкий Сир Кальмари відварити, почистити, нарізати кільцями, викласти у змащену форму. Далі шар цибулі. Далі моркву. Далі перець соломкою. Зверху ...
737
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені
інгредієнти: Борошно 2 скл. Молокo 1. 2 скл. Олія рослинна 1 ч. л. Яйце 1 шт. Сіль Фарш м´ясний 400 г Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Часник 2 зуб. Перець чорний меленийДля приготування тіста змішати воду з ...
724
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Весняні лінивці
інгредієнти: Борошно пшеничне 1 скл. Сир домашній 2 пач. Яйце куряче 1 шт. Сіль Приправа Цибуля зелена Зелень петрушкиСир розім'яти виделкою. Додати яйце. Додати спеції і подрібнену ...
822
ПЕРШІ СТРАВИ
з м’ясом
Супчик лісовий
інгредієнти: Яловичина 100 г Маслюки (свіжі) 100 г Морква 2 ст. л. Перець бoлгарський червоний 2 ст. л. Картопля 1 ст. л. Сіль 0. 2 ч. л. Зелень (кріп) Сметана 1 ч. л. Помити м'ясо і овочі, дістати ...
1048
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Уральські пельмені
інгредієнти: Яловичина 500 г Свинина 500 г Цибуля 100 г Борошно 4 скл. Яйце 3 шт. Вода 100 г Горілка 50 г Сіль Тісто. Борошно змішати з яйцями і водою, посолити. Покласти тісто в поліетиленовий пакет ...
902
Перша
<
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>
Остання
Переглядаємо 197 - 210 із 300