Капуста з копченою свининою, запечена в горщиках
- Капуста білоголова 380 г
- Окіст (свинина)
- Яблуко 300 г
- Масло вершкове 40 г
- Йогурт (натуральний) 1 шт.
- Кмин 1 ч.л.
- Бульйон курячий
Необхідно взяти тверді і кислі яблука. У яблук видалити серцевину і нарізати скибочками.
Окорок порізати соломкою товщиною 1 см.
Розтопити на сковороді половину масла і покласти свинину та яблука. Смажити на слабкому вогні кілька хвилин, доки яблука не стануть м'якими і не виділиться сік. Влити бульйон і варити ще 1-2 хвилини.
Капусту нашаткувати не дуже тонкою соломкою. У каструльці розтопити масло, що залишилося і покласти капусту. Розмішати і трохи протушкувати, періодично помішуючи, доки капуста не стане м'якою.
Зняти каструлю з плити, посолити і поперчити, додати кмин і несолодкий йогурт (можна замінити сметаною). Перемішати.
У 2 горщика першим шаром викласти половину капусти.
Додати в горщики свинину з яблуками.
Заповнити капустою, що залищилася.
Запікати в розігрітій духовці приблизно 30 хвилин. Подавати в горщиках.
Рецепт блюд строгого поста www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Салат невеста рецепт с фото со свеклойПосмотрите видео! Примеры экстравагантных букетов невесты! Читай онлайн
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter